Občasnik št. 10 - oktober 2017

Predsednik društva Matej Gruden

UVODNE BESEDE

Pozdravljeni članice in člani!
Upam, da ste izkoristili te prelepe tople oktobrske dni in se naužili sončnih žarkov, počasi bodo temperature padle in za nas invalide to ni ravno dobrodošlo. No, naj vas na kratko seznanim s preteklimi in prihodnjimi dogajanji na društvu.

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

V tem mesecu ni bilo kakšnih posebnih dogodkov. Pričeli smo s kegljanjem, plavanjem, fitnessom in masažo. Udeležili smo se praznovanja 40. obletnice društva delovnih invalidov Goriške, Marko se je preizkusil na Ljubljanskem maratonu v kategoriji ročnih kolesarjev na 21 km, Klavdij pa se je udeležil slikarske delavnice v Semiču. Veliko časa nam je vzela tudi prijava na razpis našega glavnega financerja FIHO.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

Predavanje dr. Trillerja na temo preležanine bo na našem društvu potekalo v torek, 21. novembra ob 15.00 uri. Prosim vse zainteresirane člane pa tudi svojce, ki so se prijavili, da se predavanja zanesljivo udeležijo.

Naše že tradicionalno Martinovanje bo v petek, 10. novembra s pričetkom ob 16.30 uri na že znani lokaciji turistične kmetije Pavlica v Dornberku. Za člane je udeležba brezplačna, prvi spremljevalec participira 10 €, ostali pa 20 €.

Nekateri člani pogrešajo koledarje, ki smo jih delili za novo leto, drugi pa pravijo, da jih niti iz ovitka ne vzamejo. Prosil bi vse člane, ki si ta koledar želijo, da pokličejo na društvo. Če jih bo vsaj deset, bomo koledarje nabavili.

Še enkrat (in ne zadnjič): sporočite, kaj vas zanima. Če bo predlog dober in bo dovolj prijavljenih članov bomo stvar vsekakor izpeljali.

Predsednik DPSP:
Matej Gruden