Občasnik št. 5 - maj 2017

UVODNE BESEDE

Predsednik društva Matej Gruden

 

Pozdravljeni članice in člani!

Ta mesec se je pa kar dogajalo na našem društvu. Toliko dogodkov v enem mesecu pa že dolgo ni bilo. Nekateri člani kar lepo sodelujejo in se udeležujejo dogodkov. Tudi organizatorji so se izkazali. Bravo!

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

Člani so počitnikovali čez prvomajske praznike v Semiču.
En član se je udeležil kongresa ESCIF 2017 v Pacugu.
Nekaj naših članov je obiskovalo delavnico »Naj vas ne stre stres«.
Članice ženske sekcije so se udeležile izleta v arboretumu Voljči Potok. Naša Mirjam je kar lepo vse organizirala in vzorno vodi to sekcijo. Pohvale!
Obiskali smo gledališko predstavo v SNG Nova Gorica JEKLENE MAGNOLIJE.
Izpeljali smo prvo kolo tekmovanja v atletiki na stadionu v Novi Gorici. Čestitke Klavdiju in Marku za odlično organizacijo.
Slikarij so imeli slikarsko delavnico. Zopet je bil organizator Klavdij.
Udeležili smo se ATV srečanja, ki ga je organiziralo DP Gorenjske.
Srečali smo se s člani Idrijsko–Cerkljanske regije in se pogovarjali o problemih, ki jih tarejo ter iskali primerne rešitve za bolj oddaljene člane.
Udeležili smo se tudi »klobasarjenja« v Loški dolini.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

Kot že veste se v juliju in avgustu organizirajo kopalni dnevi v Pacugu. Če bo lepo vreme in dovolj interesa bomo mogoče šli že v juniju.
Vsi zainteresirani se do 10.6.2017 prijavite na društvu.

V teh mesecih bomo članom tudi regresirali vstopnino za kopališče. Stroške vstopnine v višini zneska osmih vstopnic na mesec, bomo izplačali na podlagi računa enkrat mesečno.

V mesecu juniju, natančneje 24.6.2017 ob 11 uri bomo organizirali družabno srečanje – piknik. Dobili se bomo pod Gabrjami na Tolminskem pri vikendu našega člana Klavdija. WC in okolica sta prilagojena za invalide.
Uživali bomo v specialitetah z žara, dobri pijači, glasbi in mogoče še kaj... Seveda bo tudi za zabavo poskrbljeno. Preizkusili se bomo v lokostrelstvu, streljanju z zračno puško in raznih družabnih igrah. Upam, da se udeležite v čim večjem številu.
Prijavite se pa kot po navadi pri Mirjam na društvu do 10.6.2017.
Lepo vabljeni!

OBVESTILO

Če bo kdo hotel parkirati na parkirišču pred blokom lahko pred rampo levo vtipka kodo 1065 in pritisne zvonec. Če je kdo na društvu mu lahko kar iz pisarne odpre rampo.
Na društvu imamo nekaj stvari, ki jih lahko podarimo oz. »prodamo« po ugodni ceni in sicer: plenice, urinale, deske za presedanje, gume za voziček, mizica za na kolena, star tiskalnik, računalnik, dvigalo za premestitev iz vozička v posteljo ali kopalno kad...
Imamo tudi konferenčno mizo iz starega društva, pult, nekaj polic, vrat...
Če koga zanima naj pokliče na društvo, da se dogovorimo.

Še enkrat (in ne zadnjič): sporočite, kaj vas zanima. Če bo predlog dober in bo dovolj prijavljenih članov bomo stvar vsekakor izpeljali.

 

Predsednik DPSP:
Matej Gruden
 
mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
+386 (0)5 300 28 22
+386 (0)40 543-338
+386 (0)41 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji