Občasnik št. 9 - september 2019

Društvo paraplegikov SP
UVODNE BESEDE

Pozdravljene članice in člani!

Piknik je uspel, praznovanje 40. obletnice ustanovitve našega društva smo tudi uspešno izpeljali, ob tej priliki smo naše »občinarje« še stotič opomnili, da nujno potrebujemo nov kombi. Upam, da bodo končno razumeli… V naslednjem mesecu bomo pričeli z običajnimi aktivnostmi, ki potekajo vsako leto.
Vabim vse člane, še posebej nove, da spodaj napisane aktivnosti preizkusijo in se potem lažje odločijo, kaj jim bolj odgovarja.

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • Jubilejnega Hrovatinovega memoriala se nismo udeležili.
  • Društveni piknik v Goriških Brdih smo izpeljali.
  • Tudi 40 letnico društva smo uspešno izpeljali.
  • Ročno kolesarjenje po »parenzani« je bilo zaradi odpovedi prijavljenih članov odpovedano.
PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • Še enkrat bomo poskušali organizirati ročno kolesarjenje po Slovenski obali. Zainteresirani člani se prijavite na društvu, kjer se bo usklajevalo za najbolj primeren termin.
  • Kot vsako leto bomo v oktobru pričeli z »zimskimi« aktivnostmi. Prijavite se lahko na plavanje, kegljanje, namizni tenis, biljard in pikado. Masažo ali razgibavanje se bo izvajalo na društvu in na domu, če bo to kdo želel. Društvo bo to subvencioniralo kot pretekla leta. Točno uro in kraj aktivnosti vam bomo sporočili naknadno po prijavi na društvu.
  • V novembru bomo tudi Martinovali. Najbolj zagreti se lahko že sedaj prijavite, da bomo imeli približno število udeležencev..

Predsednik DPSP:
Matej GRUDEN