Občasnik št. 1 - januar 2017

UVODNE BESEDE

mt_ignorePozdravljeni članice in člani v novem letu 2017!

Upam, da bo vsaj tako uspešno kot prejšnje. Osebno bi si želel več predlogov, pobud in sodelovanja z vaše strani. Kot že veste imamo vsak teden organizirano plavanje, kegljanje, masažo in fitness. Dajte te stvari koristit, novi predlogi pa so vsekakor zaželeni. Bi mogoče koga zanimal biljard? Pokličite in se dogovorimo.

Že prejšnji mesec sem omenil, da bomo poskušali najti še nekoga za pomoč članom. To nam je tudi uspelo. Vam že poznani Efren Reja bo pomagal članom pri raznih stvareh.

Opozoril bi pa še tiste člane, ki niso plačali članarine, da to storijo čimprej.


PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

V začetku meseca smo se s predstavniki ZPS sestali z županom MONG in se pogovarjali o pomoči občine pri vračilu kredita, pokritju dela stroškov za osebne asistente naših članov in o naših starih društvenih prostorih. Konec meseca smo se v njih tudi sestali z direktorjem stanovanjskega sklada. Obljube so bile dane, čas pa bo pokazal, kaj od tega se bo uresničilo.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

V mesecu marcu bo ZPS pripravila predavanje na temo čebelarstva v Semiču. Če bo zadostno število interesentov se bo v okviru ZPS ustanovilo Sekcijo čebelarjev. Kogar to zanima, se lahko prijavi na društvu.

Organizirali bomo tudi urološko predavanje na društvu, seveda, če bo zadosti zainteresiranih članov. Prijave sprejemamo ravno tako na društvu.

Še enkrat: sporočite, kaj vas zanima. Če bo predlog dober in bo dovolj prijavljenih članov bomo stvar vsekakor izpeljali.

Predsednik DPSP:
Matej GRUDEN
 

 

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
+386 (0)5 300 28 22
+386 (0)40 543-338
+386 (0)41 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji