Občasnik št. 6 - junij 2017

UVODNE BESEDE

Predsednik društva Matej Gruden

Pozdravljeni članice in člani!

Glede na prejšnji mesec je bil ta dosti bolj umirjen in počitniški. Pa saj potrebujemo vsi malo odmora, nekateri gremo na morje, drugi v hribe, tretji pa kam drugam napolnit »baterije« za nove izzive, ki so pred nami. Kot že veste julijsko izdajo občasnika preskočimo, tako da vas ponovno seznanim z dogajanjem na društvu konec avgusta. Drage članice in člani, lepe poletne počitnice vam želim, kjerkoli že boste!

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

• Člani so se udeležili piknika »pod Gabrjami« na Tolminskem. Udeležba je bila kar lepa, pa tudi člani so izražali zadovoljstvo nad takim druženjem. Prosil bi samo, da če komu kaj ni všeč ali pa bi želel drugače, naj mi to pove in bomo skušali urediti.
  • Udeležili smo se atletskega tekmovanja v Kopru.
  • Član se je udeležil tudi 36. maratona Franje.

PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU

Ker v teh poletnih mesecih ni predvidenih nobenih posebnih aktivnasti vas še enkrat pozivam, da izkoristite kopalne dneve v Pacugu in zunanji bazen v Novi Gorici. Veseli bomo tudi, če se kdaj ustavite na društvu, da morda popijemo kakšno kavico in kakšno rečemo.

Še enkrat (in ne zadnjič): sporočite, kaj vas zanima. Če bo predlog dober in bo dovolj prijavljenih članov bomo stvar vsekakor izpeljali.

Predsednik DPSP:
Matej Gruden