Občasnik št. 5 - maj 2018

Društvo paraplegikov SP
UVODNE BESEDE

Pozdravljene članice in člani!

Upam, da ste že dobili kaj barve in da vas v tem muhastem vremenu ni preveč močilo! Moja pobožna želja, da bi se bolj množično udeleževali dogodkov, ki jih organiziramo na društvu se seveda ni uresničila. Mi bomo seveda še naprej organizirali dogajanja, glede udeležbe pa – kakor vam drago…

PRETEKLA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • V Loški dolini smo se udeležili srečanja ročnih kolesarjev

• Za člane s prilagojenimi vozički smo organizirali potep po soški kolesarski poti. Bila je zelo zanimiva izkušnja, ki jo bo treba ponoviti, morda kje drugje

• Organizirali smo likovno delavnico, za kar gre pohvala predvsem Klavdiju

• Za fizioterapevtsko razgibavanje so se prijavili trije člani
PRIHODNJA DOGAJANJA NA DRUŠTVU
  • V Škofji Loki bo 2. junija potekalo že tradicionalno srečanje z motorističnim klubom Gold Wing, kjer se jim lahko pridružimo kot sopotniki na panoramski vožnji. Organizirali bomo prevoz s kombijem.

• Ker je bila lansko leto udeležba kar velika bomo tudi letos organizirali družabno srečanje – piknik. Zbrali se bomo v soboto, 9. junija ob 10 uri nekje v Soški dolini. Sledi panoramska vožnja po Kolovratu, nato spust v dolino in piknik nekje ob Soči, kjer se bomo družili, streljali z lokom in kratkočasili ob družabnih igrah. Prijavite se na društvu do 7. junija.
    O točni lokaciji zbirnega mesta vas obvestimo naknadno.

• Kot vsako leto bomo tudi letos organizirali prevoz na kopalne dneve v Pacugu. Vsi zainteresirani naj se prijavijo na društvu do 15. junija.

• V juniju bomo pričeli tudi plavanje v zunanjem bazenu v Novi Gorici. Refundirali bomo osem vstopnic na mesec ob predložitvi računa.

Predsednik DPSP:
Matej GRUDEN