IZŽREBALI DOBITNIKA TABLICE SAMSUNG

Nagrada v roke uredniku spletne strani Zveze, Jožetu Globokarju Nagrada v roke uredniku spletne strani Zveze, Jožetu Globokarju

Zveza paraplegikov Slovenije s podjetjem TIK d.o.o. Kobarid že kar nekaj časa zelo dobro sodeluje. Ob 50 letnici delovanja naše organizacije je TIK podprl izdajo Zbornika, ob srečanju in izletu z Gold Wing motoristi na Gorenjskem je bil TIK soorganizator, gostil pa je tudi naše parakolesarje, ko so se srečali na klobasarjenju po dolini Soče. Ob tej priložnosti so si naši paraplegiki in tetraplegiki ogledali tudi proizvodno linijo izdelave katetrov.

Na vseslovenskem srečanju na Vranskem so predstavniki podjetja TIK vsem paraplegikom in tetraplegikom razdelili darilne vrečke z vzorci hidrofilnih katetrov Greencath z vodno vrečko in kratko anketo. Katetri imajo atravmatske stranske luknje polirane, ki bistveno zmanjšajo možnost poškodb sečnice in s tem pojav uroinfektov. Priložena vodna vrečka za enostavno aktivacijo nanosa je napolnjena s posebej prečiščeno, sterilno vodo, dodan drsnik pa omogoča aseptično rokovanje.

Po prejemu anket so na sedežu podjetja izžrebali dobitnika Samsungove tablice Galaxi in deset tolažilnih nagrad. Glavno nagrado je dobil urednik naše spletne strani Jože Globokar. Tablica mu bo pri vsakdanjem delu zelo prav prišla.

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji