VABILO NA USPOSABLJANJA, DELAVNICE

VABILO NA USPOSABLJANJA, DELAVNICE

Operacija Artehgal organizira 40 urna usposabljanja / delavnice, ki so brezplačna in  potekajo pod strokovnim mentorstvom. Med drugim so namenjena tudi pripadnicam in pripadnikom ranljivih družbenih skupin, ki bodisi že delajo v kulturi, bodisi želijo na teh področjih delati ali poglobiti svoje kompetence, izboljšati svoje zaposlitvene možnosti, pričeti novo ali razširiti obstoječo dejavnost.

Projekt financira Ministrstvo za kulturo in obsega 5 delavnic, v katerih si udeleženci pridobijo strokovno znanje in veščine izbranih obrti.

Delavnica v sklopu „živali“ usposablja v pletenju in polstenju volne; v sklopu „zemlja“ spoznavamo osnovne tehnike obdelovanja gline, v sklopu „digitalna kultura“ gre za usvajanje kompetenc pri delu z digitalnimi pripomočki za izdelavo fotografije in videa, v sklopu „kovina“ vabimo v svet kovanja in restavriranja kovaških izdelkov, v sklopu „rastline“ pa se bomo posvetili izdelovanju priročnih izdelkov iz konopljine vrvi.

Naša želja je, da bi se v te delavnice vključili člani vašega društva, zato vas vabimo, da jim razpošljete te informacije in odkrijete interes za omenjena kreativna usposabljanja.

Vse člane, ki bi si želeli tovrstnega izpopolnjevanja oz. usposabljanja na delavnicah prosimo, da se prijavijo na društvo.

Opise in slikovno gradivo iz delavnic najdete na spodnjih povezavah:
ZGIBANKA
SPLET

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji