BARVITA JESENSKA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

Jesenska številka glasila Paraplegik Jesenska številka glasila Paraplegik

Dragi obiskovalci naše spletne strani, poletja je konec, prišla je jesen in z njo tudi jesenska številka glasila Paraplegik. V njej si lahko preberete številne prispevke, razne potopise, ki so jih pripravili dopisniki iz vseh pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije.

Predsednik Zveze Dane Kastelic v svoji kolumni piše o novo izvoljeni trinajsti slovenski vladi. Nekaj besed je namenil ministrici in Ministrstvu MDDSZEM, ki ga vodi mag. Ksenija Klampfer ter Ministrstvu za zdravje z zdravnikom Samom Fakinom na čelu. Omenja pa tudi Zakon o osebni asistenci, ki stopa v veljavo z novim letom in bo s sistemsko rešitvijo izboljšal kvaliteto življenja marsikateremu našemu članu.

V nadaljevanju sledijo članki: Delo nadaljuje Marko Tul - Prisotni so bili predstavniki vseh devetih društev - V letošnji sezoni bo tekmovalo osem ekip iz petih držav - V Pragi izvolili nov Upravni odbor - Poškodbe hrbtenjače je mogoče preprečiti - Uveljavljanje pravic do osebne asistence - Pravilnik o univerzalni graditvi in uporabi objektov - Kako in kje do brezplačne pravne pomoči - Spominsko tekmovanje z mednarodno udeležbo in državnim prvenstvom…

Lahko preberete še številne prispevke s področja športa in kulture ter zanimive potopisne članke. Zadnje strani so namenjene razvedrilu.

JESENSKA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji