DRUGI KROG ODIGRAN TUDI V SKUPINI B

Drugi krog v skupini B Drugi krog v skupini B

V športni dvorani Skenderija v Gradačcu so košarkarske ekipe, ki tekmujejo v Regionalni NLB Wheel ligi odigrale drugi krog. V organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije je 23. decembra 2017 tekme v skupini B pripravila ekipa KIK Zmaj.

Prva tekma - kot prvi sta se na parket zapeljali ekipi RBB FlinkStones in Castelvecchio. Avstrijci so dobro začeli in si priigrali šest točk prednosti. Vendar z odlično igro niso nadaljevali in nasprotni ekipi dovolili, da je izenačila in že v drugi četrtini prevzela vodstvo. Prednosti ni več izpustila in tekmo zaključila z rezultatom 61:53.Tekma med domačo ekipo KIK Zmaj (beli dresi) in Castelvecchio

Druga tekma – domača ekipa KIK Zmaj je morala priznat premoč RBB FlinkStones, ki je bila skozi celotno tekmo boljši nasprotnik in je zmagala s 63:55.

Tretja tekma – KIK Zmaj je izboljšala igro in si že v prvem polčasu proti favorizirani ekipi Castelvecchio priigrala dvanajst točk prednosti. V drugem polčasu so Italijani poskušali nadoknaditi zaostanek, vendar jim ni uspelo. Srečanje so izgubili s 57:68.