DVAKRAT SREBRO V BANGKOKU

Slovenska strelska reprezentanca v Bangkoku Slovenska strelska reprezentanca v Bangkoku

Srebrna medalja za Franca PinterjaNa svetovnem pokalu, ki je od 4. do 11. novembra 2017 potekal v Bangkoku, je slovenska reprezentanca osvojila dve srebrni medalji. Legenda med našimi strelci Franc Pinter, je srebrno medaljo osvojil v disciplini zračna puška stoje, Franček Gorazd  Tiršek pa se mu je z enakim odličjem pridružil v disciplini zračna puška leže. Naša uspešna ekipa (Pevec, Tiršek, Pavlin) v skupini SH2, ki na tekmah svetovnega pokala posega po prvih mestih, tokrat ni nastopila.Srebrno medaljo je osvojil tudi Franček G. Tiršek

Trenerka Polona Sladič in njen pomočnik Aleš Kosmač nastop Pinterja in Tirška ocenila kot zelo uspešen. Z osvojitvijo medalj sta dokazala, da sta še vedno v samem svetovnem vrhu.

Poleg dobrih nastopov je reprezentanca pridobila tudi nove izkušnje s področja razmer v Aziji, kar ji bo prihodnje leto pomagalo pri nastopih na svetovnem prvenstvu v Koreji. Zlasti je zanimiv vpliv časovne razlike na organizem in posledično koncentracijo ter reakcije na tekmovanjih. To se je poznalo pri obeh tekmovalcih v njunih prvih nastopih. Dobrodošla izkušnja je tudi odziv organizma na visoko vlago in vročino ter na popolnoma drugačen način prehranjevanja. Za nas netipična hrana lahko kaj hitro vpliva na prebavne motnje, ki si jih tekmovalci najmanj želijo. Decembra se začnejo nove bazične priprave s ciljem kvalitetnih nastopov na Svetovnem prvenstvu maja 2018 v Koreji.Vir:

ZPS

mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
05 300 28 22
040 543-338
041 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji