Pregled dela in dogajanja v Domu paraplegikov Pacug v letu 2021

Pregled dela in dogajanja v Domu paraplegikov Pacug v letu 2021
Še eno Covidno, epidemiološko leto je za nami. Ponovno smo bili zaprti vse do maja meseca, ko smo lahko začeli z obratovanjem. Prehodno smo opravili vsa nujna vzdrževalna dela, se kadrovsko okrepili, opremili in v nizkem štartu pričakovali odprtje Doma. Ni nam bilo lahko, a s pozitivno mislijo in delom smo tudi to prebrodili. Začetki, v maju, kot vedno so vedno težavni in imajo porodne težave, a smo se z novo ekipo ponovno unesli, da smo uspešno prejadrali celo poletje in jesen. Veseli, da se nam je poleg naših zvestih in stalnih gostov pridružilo kar nekaj novih, dobili smo tudi nove skupine Sožitja, VDC-jev, CUD-vejev itd….

Ko se ozremo nazaj, lahko s ponosom povemo, da smo kljub epidemiji delali odlično, ponovno presegli naša pričakovanja in upamo, da tudi vaša. Vsako leto se trudimo izboljšati, polepšati, narediti lepo, prijetno in udobno bivanje pri nas. Tudi kar se tiče številk, smo jih letos presegli. Tako v številu nočitev, kot tudi v prihodkih. Seveda pa stroški tem trendom sledijo, ob povišanju vseh energentov, hrane, pijače, itd. smo po našem mnenju uspešno prekrmarili letošnje leto. Poslovanje smo potegnili praktično do konca novembra in če štejemo dejstvo, da smo začeli šele maja, smo naredili spet en korak naprej proti našemu cilju - celoletnemu poslovanju.

Glede na odzive ankete, ki jih naši dragi gostje redno in z veseljem izpolnjujejo, kakor tudi glede na pozitivne odzive v Knjigi pohval in pritožb, ugotavljamo, da smo prav tako, po mnenju večine naredili pozitivne premike naprej. Prav tako smo veseli za vsako konstruktivno kritiko, ki je dobrodošla, da odpravimo malenkosti, ki vas motijo.

Spoštovani in dragi gostje, ob tej priložnosti bi se vam radi vsi zaposleni iskreno zahvalili za dano zaupanje in vam obljubljamo, da se bomo po naših močeh in zmožnosti trudili naprej, da vas razveseljujemo in presenečamo z malimi ali velikimi pozornostmi tudi v bodoče.
Za konec pa vam želimo vse dobro, veliko zdravja ter ponovno na snidenje pri nas, v Domu paraplegikov Pacug ob letu osorej.
Direktor Marko Ferluga
mt_ignore    
Društvo paraplegikov
severne Primorske
Rejčeva ulica 5 - 5000 Nova Gorica
TRR SI56 0475 0000 1024 080
pri Nova KBM
+386 (0)5 300 28 22
+386 (0)40 543-338
+386 (0)41 393-410 predsednik
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zadnje v galeriji